07. August 2020 - 20:30 till 23:50
Beraria H, Bucharest
Share it on:

Manchester City vs. Real Madrid / Berăria H / Champions League | Friday, 07. August 2020

Ca urmare a măsurii luate de autorități privind funcționarea teraselor (limitarea programului până în ora 23:00 - pentru următoarele 14 zile), suntem nevoiți să anulăm difuzarea meciurilor pe terasa noastră. Vă așteptăm însă, în aceeași zi, la Dan Helciug (Spitalul de Urgență) / Concert #PeTerasă. ?

_____________

Vineri - 7 august - pe terasa Berăriei H se transmite mult așteptatul meci dintre Barcelona și Napoli, din șaisprezecimile Champions League 2020.BONUS: încălzirea o facem ** Dan Helciug (Spitalul de Urgență) / Concert #PeTerasă - de la ora 20:30.Meciul va fi difuzat LIVE pe ecrane GIGANT, iar intrarea este liberă!Încălzirea: 20:30 | Fluier de start: 22:00☎ Rezervările se fac:

➡ Prin FORMULARUL WEB: https://www.berariah.ro/ev/manchester-city-vs-real-madrid

➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)

➡ 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS ** numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

email

__________________________

❗ Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:1. Pentru a evita aglomerarea, fluxul de intrare / ieșire pe terasă se **** în felul următor:

➡ intrare: prin exteriorul clădirii (Aripa de Sud: intrarea dinspre parc + dinspre parcare)

⬅ ieșire: prin interiorul Berăriei H (urmând indicatoarele specifice, spre intrarea principală)

2. Accesul pe terasă se **** doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate **** în prealabil sau direct la intrare, prin aplicația Berăriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro

3. Avem montate mai multe dispensere ** dezinfectant în puncte cheie, deci te rugăm să le folosești ** încredere, cât de des este nevoie.

4. Putem comoda maxim 4 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu.

5. Pentru siguranța și liniștea tuturor, te încurajăm să porți mască atunci când nu stai la masă.

6. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci ** măsuratul, te putem ajuta ** niște metri de bere)În rest, distrează-te în siguranță și hai să ciocnim pentru viitor. Să ne vedem cât mai des vara asta! ?